Ce IFN nu verifica Biroul de Credit cand acorda un imprumut?

Vreau sa stiu ce IFN nu lucreaza cu Biroul de Credit.

Istoricul negativ va poate pune mari probleme atunci cand doriti un imprumut bancar. Vestea buna este ca IFN-urile sunt mai flexibile si din acest punct de vedere e mai simpla obtinerea unei sume de bani.

Oricat de greu ni s-ar parea aprobarea la un imprumut, iata ca in 2018 este posibila chiar si atunci cand figurezi in Biroul de Credit.

Lasa-ma sa iti spun un secret: poti primi chiar pana la 2000 lei in doar cateva minute si fara sa te deplasezi.

Orice problema are o solutie si nu trebuie sa mai astepti stergerea din Biroul de Credit ca sa depasesti dificultatile financiare din prezent.

Cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o iei este sa aplici acum daca ai posibilitatea sa rambursezi imprumutul.

E adevarat: dobanda la orice IFN este ceva mai mare decat la banca, dar in oferta acestora din urma nu gasesti un imprumut care se poate obtine atat de simplu.

Daca nu ai mai aplicat pana acum la un IFN trebuie sa stii ca toata procedura necesita un singur pas.

Asadar, se completeaza o cerere online cu datele tale si ea este procesata in doar cateva minute sau cateva ore, iar daca esti eligibil IFN-ul iti transmite banii in contul bancar.

Nu mai trebuie sa cauti o solutie de radiere din Biroul de Credit cand acum cu documente minime poti proceda spre obtinerea sumei de bani de care ai nevoie.

Istoricul negativ te prezinta in fata bancilor ca un client cu risc ridicat si cum acestea au standarde stricte e foarte putin probabil sa te incadrezi in conditiile lor.

In plus, trebuie sa stii ca IFN-urile se bucura de reglementari mai flexibile din partea BNR si astfel pot acorda bani chiar si daca ai fost restantier la banca.

Singurul lucru necesar este venitul lunar prin care sa ai posibilitatea sa rambursezi banii.

Auzim foarte des printre prieteni si cunoscuti faptul ca istoricul negativ ii opreste sa mai obtina banii doriti.

Pentru a intelege cum functioneaza un credit chiar daca esti in Biroul de Credit vom exemplifica mai jos cum se desfasoara procesul de contractare a unei sume de bani de la un IFN.

In principiu prima data apare nevoia unui credit, insa persoana care are un istoric negativ merge la banca si poate fi descurajata pentru ca acolo i se spune ca nu indeplineste scoringul necesar.

Datoriile din trecut nu te opresc acum sa iei o suma pana la salariu, direct din fotoliul tau.

Asa ca daca ai luat decizia de a te imprumuta de la un IFN trebuie sa aplici online precizand suma pe care o doresti.

Sunt multe institutii responsabile si de incredere si una dintre ele este cea recomandata de noi, unde poti incheia un contract de credit urgent in 2018.

Primesti banii intr-o singura zi lucratoare fara costuri suplimentare. In momentul in care aplici ti se afiseaza dobanda pe care trebuie sa o aplici si ea depinde de suma pe care o soliciti.

De la distanta semnezi contractul odata ce institutia iti aproba cererea.

Asadar, foarte rapid si fara alte comisioane poti primi simplu un credit chiar daca esti in Biroul de Credit in 2018.

Tot acest proces de acordare nu dureaza decat cel mult o zi, iar la sfarsitul ei banii sunt transferati catre tine si esti astfel gata sa ii folosesti pentru a iesi dintr-o criza financiara de moment.

Faptul ca o institutie nebancara decide sa iti acorde un imprumut chiar si atunci cand ai fost restantier nu inseamna automat ca nu consulta baza de date a Biroului de Credit.

Este de la sine inteles ca aceasta verificare are loc, dar un IFN aflat la concurenta cu bancile va putea trece peste aspectul datoriilor cand acestea nu sunt foarte mari.

In plus, o suma de bani pana la salariu nu este foarte mare si din acest motiv se accepta uneori si clienti cu un grad de indatorare mai ridicat.

Odata ce ai primit aprobare, acest lucru trebuie sa te responsabilizeze astfel incat la data scadenta sa returnezi imprumutul cu care ti-ai rezolvat problemele atunci cand ai fost in Biroul de Credit.

IFN-urile taxeaza fiecare zi de neplata cu o dobanda de 2 sau chiar 3% astfel ca una dintre cele mai bune idei este sa returnezi la timp banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *