Credit daca ai datorii la banca. Mai pot face acum imprumut?

Exista institutii financiare nebancare care ofera in foarte scurt timp credite pentru rau platnicii care au datorii la banca.

Indiferent ca esti sau nu in Biroul de Credit, suma pe care o primesti variaza de la 200 lei si ajunge pana la 4000 lei.

In cazul in care esti interesat sa obtii un credit si ai datorii, iti vom explica pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a primi banii in cateva ore.

Aceste imprumuturi autorizate online sunt concepute special pentru persoanele care fac parte dintr-o lista cu restantieri.

Ele nu sunt insa credite obisnuite destinate pentru investitii extrem de mari, cum ar fi cumpararea unei case sau a unei masini.

Creditele pentru cei care au datorii la banca sunt de valoare mica si nu depasesc circa 4000 lei.

Exista insa si IFN-uri care ofera ulterior imprumuturi mai mari, de pana la 10000 lei.

Daca vrei un bani fara garantii trebuie sa cunosti cerintele pe care le vei indeplini.

Cererea de aplicare se efectueaza online.

Pentru a facilita procesarea rapida, institutia Nu iti va cere sa-i inmanezi vreun act. Toate documentele se trimit prin e-mail dupa ce in prealabil le-ai pozat, de exemplu, cu telefonul.

In formularul de inscriere pentru un credit rapid online trebuie sa completezi spatiile libere cu datele tale personale.

Mai este important ca IFN-ul sa stie ce venit obtii lunar. Verificarea identitatii se va efectua trimitand de pe telefon o copie a buletinului.

Trebuie sa fii cetatean roman si sa ai un numar de contact pentru a putea fi telefonat.

Daca ai datorii in Biroul de Credit va trebui uneori sa specifici valoarea lor.

Pentru a fi declarat mai repede eligibil, poti sa atasezi si o factura de la utilitati platita pentru a se vedea ca nu esti in urma cu platile (dar acest lucru nu mai este obligatoriu).

Daca vrei ca primirea creditului pentru rau platnici sa aiba loc in mai putin de 12 de ore, atunci iti trebuie un cont bancar.

In acest caz, IFN-ul iti va cere si un extras de cont.

Daca nu ai un card bancar, procedura de aprobare poate dura semnificativ mai mult.

Nu se cere copie dupa adeverinta de venit, dar trebuie sa justifici faptul ca ai de unde returna banii imprumutati.

Dupa cum observi, pasii prezentati sunt foarte rapizi si nu mai esti nevoit sa semnezi multe documente pentru a lua un credit cand ai datorii la banci.

In mod normal, IFN-urile isi asuma riscul de a acorda un imprumut urgent restantierilor prin aplicarea unei dobanzi mari.

Banii se ramburseaza intr-o perioada de maxim o luna si primul credit acordat are de obicei valoarea de maximum 2000 lei.

Daca nu vrei sa-ti lasi masina pentru un imprumut sau sa iti lasi casa gaj, atunci aplica numai la aceste credite fara garantii.

Ceea ce diferentiaza aceste imprumuturi pentru datornici online este faptul ca ele se acorda super urgent.

Desi dobanzile sunt mari, atunci cand doresti bani urgent solutia cea mai la indemana ramane tot IFN-ul.

Rambursarea intr-o singura plata poate da probleme daca nu ai un salariu sau un venit accesibil.

Asa cum deosebeam la inceput, creditele pentru cei cu intarzieri nu sunt folosite pentru finantarea unor cheltuieli costisitoare, dar sunt foarte bune atunci cand apar cheltuieli neprevazute.

Aprobate intr-un timp foarte scurt, banii ajung la tine si in maximum de o ora.

Nu mai e necesar sa furnizezi multe acte fiind suficient sa iti indeplinesti cerintele de plata la data scadenta.

In cazul in care nu platesti la timp, IFN-ul poate aplica anumite penalizari cum ar fi o dobanda de 1%/zi.

Daca esti pentru prima data in fata aplicarii la un credit online si ai datorii la banca, atunci trebuie sa stii ca IFN-urile trimit contractele pe e-mail si ele nu mai necesita semnarea traditionala, ci confirmarea prin email sau telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *