Imprumuturi pensionari 2018. Peste 70 ani se poate?

Cand ai peste 70 de ani mai poti primi un imprumut de nevoi personale? Care este varsta maxima acceptata in 2018?

Problemele nu tin cont de varsta si nici de statutul social. Atunci cand am terminat economiile ne gandim inevitabil la un imprumut.

Daca avem peste 70 de ani atunci este mai dificil pentru banci sa ne acorde un raspuns pozitiv.

La aceasta se mai adauga si valoarea pensiei, care reprezinta de fapt un venit destul de mic in cele mai multe cazuri.

La principalele banci din Romania se pot lua imprumuturi pentru pensionari in 2018? Da, insa cerinta principala este ca la data ultimei rate, varsta solicitantului sa nu depaseasca 70 de ani.

In aceste conditii ne intrebam care mai sunt sursele de finantare pentru o persoana mai in varsta?

Pentru imprumuturi mici si rapide nu de putine ori consilierii bancari indruma persoanele in cauza catre un ifn.

Aceste companii aflate sub entitate privata acorda mai usor posibilitatea de a primi banii de care ai nevoie.

De exemplu, cand vorbim de o persoana de 75 de ani nu prea se gaseste o banca disponibila pentru a oferi o finantare.

Pe cealalta parte, la multe ifn-uri s-a constatat ca nu exista o limita de varsta, si astfel pensionarii sunt primele persoane care se pot bucura de aceasta conditie in 2018.

Este de remarcat faptul ca aceste ifn-uri au dobanzi care pot parea mari la prima vedere, insa in acelasi timp exista institutii nebancare disponibile sa ofere prima suma de bani fara dobanda. Se returneaza astfel exact cat s-a primit.

Fiindca nu exista un termen mai lung de rambursare, persoanele care iau un imprumut nebancar sunt nevoite sa ramburseze suma in 30 de zile.

Daca privim la conditiile pe care le au institutiile de acest fel putem spune ca totul este usor de inteles.

Dupa acordarea banilor trebuie memorata cu atentie data scadenta pentru ca rambursarea sa se realizeze fara nicio intarziere.

Practic ifn-urile au ramas printre singurele institutii care acorda credite pensionarilor peste 70 de ani in 2018.

Micile intarzieri sau istoricul negativ nu afecteaza solicitantii care nu mai au in prezent datorii.

Vorbim de sume ce nu depasesc pragul de 1000 euro, asadar garantiile nu sunt puse in discutie.

De obicei orice pensie este luata in calcul atunci cand se aplica la un IFN si pe baza ei se hoteraste rapid de cati bani poti beneficia.

Desi esti obisnuit sa ai nevoie de codebitori asa cum se intampla la imprumuturile de la CAR, trebuie sa spunem ca la institutiile nebancare nu mai trebuie codebitori.

Se pot refinanta datoriile pe care le ai in prezent in limita plafonului maxim de creditare.

Pensionarii este posibil sa fie nefamiliarizati cu ultimele proceduri de creditare. Este bine de retinut ca nu se pune problemea deplasarii la un sediu atunci cand vorbim de imprumuturi nebancare.

Foarte putine ifn-uri au deschise birouri pentru relatia cu clientul. Daca stam bine sa ne gandim nici nu este nevoie de un astfel de sediu din moment ce aplicarea la credit se efectueaza online in 2018.

De fapt, se parcurg niste pasi pentru ca furnizorul de credite sa afle cateva detalii despre solicitant.

Care este varsta acestuia? Ce venituri are? Este casatorit sau are copii? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care trebuie sa le parcurga cineva care doreste sa aplice la un ifn.

Iar pentru ca tehnologia a avansat e posibil sa nu mai fie nevoie nici de cuponul de pensie.

Imediat ce se trimite solicitarea, institutia a si aflat in baza acordului oferit ce venituri avem.

Va trebui insa sa facem o poza la buletin ca sa o trimitem institutiei la care aplicam pentru un credit de pensionari peste 70 de ani. Este simplu si cat se poate de rapid.

Data scadenta trebuie sa ne prinda intr-o situatie financiara mai buna pentru a putea returna banii de care am beneficiat.

Cel mai bine este sa setezi data scadenta in ziua in care primesti pensia pentru a putea returna astfel in aceeasi zi creditul nebancar.

Cu banii primiti de la un ifn in 2018 se pot rezolva intr-adevar multe lucruri marunte, cum ar fi cumpararea unor produse de necesitate sau achitarea altor datorii, dar poti incerca inainte de toate sa iei un credit pentru pensionari de la banci deorece dobanzile sunt la un nivel mai bun, iar sumele de bani la care se incadreaza pensionarii pot fi mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *